Вiдгуки студентів та батьків про школу математики Матема

Ми допомогли 400 учням знайти найкращого викладача та легко опанувати математику онлайн.



Артем

10 клас



Добровольский Илья

7 класс



Яровая Яна

9 класс



Владислав Господарисько

Учитель - Ольга Іванівна Українець



Вова Егоров

Учитель- Ольга Іванівна Українець

Відгук від Ангеліни Т.

Викладач: Іванченко Ірина Іванівна,

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Добрый день, обученные проходит хорошо, Ангелина вроде как любит эти занятия , спасибо большое 😊

Відгук від Анастасії Ц.

Викладач: Красілинець Наталія Василівна

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Доброго дня! Спасибі! Для мене дуже важливо, щоб моя дитина розуміла те, що вона пропустила в школі. Зараз все добре, дитина теми розуміє, пояснення вчителя допомагають їй самостійно справляютися із домашіми завданнями. Сподіваюсь, що так буде й надалі

Відгук від Лалі М.

Викладач: Олеся Лещук

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Добрый день! Все в порядке! Дочери очень нравится, и все понятно объясняют!

Відгук від Олега Г.

Викладач: Владислав Місьонг

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Вчера Олег был с бабушкой вроде бы остался доволен. Я с нетерпением жду результаты контрольной это результат будет как раз нескольких занятий с учителем они разбирали примеры и готовились к контрольной. Больше всего радует что Олегу нравится и он с охотой идёт заниматься.

Відгук від Арсенія Г.

Викладач: Педоренко Олена Анатоліївна

Дата: 21 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Доброго дня …поки все добре Арсену подобається вчитель ,але ще зміни в учобі не бачу ..але ще ще мій синуля лінивий . Поки так

Відгук від Евеліни Б.

Викладач: Костюк Таміла Леонідівна

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Здравствуйте 👋 Тамила Леонидовна лучший учитель математики, нам все нравится, ребёнок в восторге

Відгук від Дмитра К.

Викладач: Олена Педоренко

Дата: 20 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Спасибо, все нравится не только мне, но и ученику🤣🤣🤣 с преподавателем попали в точку, наша Елена Анатольевна именно такая, как и хотелось. Весь материал обьясняет в понятной для ребёнка форме. Сын сегодня сказал, что уже ждёт следующего занятия))) это огромный прогресс именно в нашем случае!!!

Відгук від Юлії Н.

Викладач: Світлана Сергіївна Кудряшова

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Добрий день. Я щиро вдячна Вам за заняття, дочка задоволена, виклад матеріалу на доступному рівні. Єдине щоб я попросила, якщо можна не лише виконувати домашнє завдання, а трошки і матеріал розбирати. Я дочку вже попереджувала.

Відгук від Артема П.

Викладач: Максим Володимирович Чабанюк

Дата: 19 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Да спасибо, работаем всё хорошо

Відгук від Юлії Н.

Викладач: Світлана Кудряшова

Дата: 22 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Добрий день. Я щиро вдячна Вам за заняття, дочка задоволена, виклад матеріалу на доступному рівні. Єдине щоб я попросила, якщо можна не лише виконувати домашнє завдання, а трошки і матеріал розбирати. Я дочку вже попереджувала.

Відгук від Альони П.

Викладач: Засядьвовк Вікторія Георгіївна

Дата: 19 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Ми займаємось поки що по 1 разу на тиждень. Викладач дуже сподобалась моїй дитині. Знайшла підхід і надала впевненості в її можливостях. Щодо самого предмету, то паралельно йдемо з шкільною програмою, що також є плюсом, оскільки Вікторія запитує, що не зрозуміло, і додатково пояснює матеріал і дає д/з для закріплення.

Відгук від Артема М.

Викладач: Максим Володимирович Чабанюк, Голінько Володимир Олександрович

Дата: 19 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★☆

Обучению у вас рады. Вот только учителя очень заняты. Не всегда уроки идут по расписанию. А так нареканий нет. Я вторую неделю в от’езде. Об обучении знаю только со слов ребенка. Сегодня учитель в школе должна вклеить табличку с оценками в дневник за сентябрь и октябрь, вот и посмотрим. Но, в любом случае, Артёму нравится заниматься с Максимом и Владимиром. Он с позитивно воспринимает эти занятия. Мне видится, что личный прогресс есть.

Відгук від Олексія З.

Викладач: Наумов Сергій Якимович

Дата: 19 жовтня 2021

Рейтинг: ★★★★★

Добрый день, я лично не присутствовала на занятиях, но детям нравится, домашку делают сразу после занятия. Говорят, что всё доступно и понятно.